eos läppbalsam håller läpparna fuktiga, mjuka och otroligt glansiga. Den har en innovativ, vacker och praktisk förpackning - enkel och perfekt formad till läpparna.

Rosebud Salve är den perfekta universalsalvan som passar lika bra för läpparna som torra hudfläckar. En rosensalva som snabbt gör torra händer mjuka.


Läppar

Lipp, Doktor

NIP001

Dr. Lipp är ett 100 % ekologiskt, återfuktande balsam med flera användningsområden

Från början användes Dr. Lipp som bröstvårtssalva av ammande mammor, men nu har det visat sig att Dr. Lipp dessutom är ett helt fantastiskt läppbalsam. Det fungerar faktiskt utmärkt på alla typer av torr hud och kan till och med smörjas på eksem!

Dr. Lipp är en ren och hypoallergen naturprodukt utan vare sig lukt eller smak. Den innehåller varken alkohol, parabener, färgämnen eller parfym! Balsamet är så rent och effektivt att det till och med kan användas på nyfödda spädbarn, och det är därför som ammande mammor gärna smörjer det på bröstvårtorna!

Dr. Lipp är en av naturens bästa återfuktare. Vetenskapliga tester har visat att huden återfuktas med upp till 40 % på en timme. Hudläkare rekommenderar Dr. Lipp mot alla torra hudfläckar, på till exempel läppar, bröstvårtor, nagelband, armbågar och fötter, och till och med mot kluvna hårtoppar.

Dr. Lipp är en favorit inom Londons modevärld. Makeupartister älskar Dr. Lipp eftersom det sitter i så länge och gör läpparna extra glansiga – ett måste vid alla modefotograferingar och oumbärligt i sminkväskan!

Om du smörjer in läpparna innan du går och lägger dig, sitter det fortfarande kvar på morgonen! En sexig unisexprodukt som säljs i en praktisk och lätthanterlig tub på 15 ml.

Värt en kyss!

Lipp, Doktor

pil tillbaksFörra

Produced by ShopSetup